DMS 76 nôž na porcovanie CATLER

Kód: 42003045
89,99 € 74,99 € bez DPH
Skladom (3 KS)
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 100 € máte u nás dopravu zadarmo.
Overený obchod
Overený obchod
Viac ako 10 000 zákazníkov nás odporúča.
Spokojnosť
Spokojnosť
Spokojný zákazník je náš prvoradý cieľ.
Všetko skladom
Všetko skladom
Viac ako 50 000 produktov skladom pre rýchle doručenie.

Podrobný popis

Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený
na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie paprík.
Dĺžka: 105/205 mm.
Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch.

Dnes sa damašková oceľ delí na na „liatu“ a „zvarovú“.

Vznikal roztavením ocele do malých hlinených nádob a následným pridávaním rôznych prímesí ocele a železa podľa receptúry
kováča. Oproti tomu je zvarový damašk vrstvený, tvorený najmenej z dvoch druhov ocele, alebo ocele a iného kovu. 
Používa se mäkká pružná oceľ v kombinácii s tvrdou, vysokouhlíkovou oceľou v desiatkach, až stovkách vrstiev.

Geniálna a doteraz neprekonaná technológia preslávených japonských kováčov dokázala spojiť pružnú a tvrdú oceľ tak, aby sa
snúbili ich jedinečné vlastnosti v unikátne dielo samurajských mečov.

Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG2 a tvrdú oceľ VG10. Vďaka tomu získali skvelé
vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
Dodávateľom materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.

Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je
patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá
nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedú farbu.

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské nože
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.526 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: